BeoSound Moment Back

B&O’s nye trådløse musiksystem kender din smag

BeoSound Moment er et smart musiksystem, der kender din smag og spiller den rette musik med bare ét klik.

7. januar 2015
BeoSound Moment Front

Las Vegas: Betjeningen af Bang & Olufsens nye trådløse musiksystem er nærmest usynlig. Men den elegante front i egetræ er faktisk udstyret med et berøringsfølsomt betjeningshjul, som man kender det fra iPod eller andre B&O-produkter.

Klik én gang og Moment vælger den helt rigtige musik til netop dig og netop dette tidspunkt – det er i hvert tilfælde Bang & Olufsens løfte. BeoSound Moment lærer af den musik du spiller, og hvornår du spiller hvad, og kan således finde den rigtige musik med det samme, hvis du bare vil høre musik og ikke foretage en masse valg. Musikken kan være fra din egen samling på en NAS, i iTunes eller fra musiktjenesten Deezers udvalg på 35 millioner sange.

Musik bestemt af humøret Vil du have mere kontrol eller høre et helt bestemt nummer, så vender du blot fronten om og benytter den 7-tommer store berøringsfølsomme IPS-skærm. Her kan du se al din musik, vælge i Deezers udvalg eller netradiostationer – igen præsenterer Moment dig kun for de radiostationer, du rent faktisk hører og ikke alle de 70.000 tusinde, du selvfølgelig har adgang til.

På samme måde kan du vælge en musiker og få alt præsenteret uden at Moment skelner mellem, hvor musikken rent faktisk befinder sig. Moment har også et ”humørhjul”, hvor den vælger musik ud fra 99 såkaldte moods.

Klikker du i den indre ring, vælger Moment musik fra din samling, klikker du den ydre, kan du opdage ny musik fra Deezer og i den midterste ring afspilles der et mix af de to.

Du kan også tilslutte din smartphone eller en anden mobil enhed og lytte til trådløs musik fra den. Moment understøtter de fleste formater og selvfølgelig også de såkaldte lossless-formater, der ikke er komprimerede og byder på den bedste lydkvalitet.

BeoSound Moment fungerer også som en Multi-room-afspiller i samarbejde med Bang & Olufsens andre trådløse produkter. Vi afprøvede BeoSound Moment i Vegas og var både imponeret over betjening, design og lydkvallitet. Den dårlige nyhed er, at de nette afspiller får en pris på 16.000 kroner og så skal der også tilsluttes et par gode højttalere.

Måske er du interesseret i ...