Ny Guiness-rekord i SMS

16-årige Ang Chuang Yang fra Singapore har slået verdensrekorden i SMS. Teenageren skrev en uhyrlig sætning på 160 tegn i vindertiden 41,52 sekunder.

13. november 2006

For nogle år siden kaldte man en meddelelse over mobiltelefonen for en tekstbesked. I dag er ordet SMS en integreret del af vores sprog. Faktisk er sms-beskederne så populære, at Guiness i nogle år har afholdt konkurrencer i disciplinen hastighedsskrivning. I en sådan konkurrence formåede en 16-årig dreng fra Singapore i weekenden at taste verdens hurtigste besked: 160 tegn på 41,52 sekunder.

Ang Chuang Yang, der til hverdag er ved at tage en studentereksamen, slog dermed sommerens rekord, som var holdt af Ben Cook, der i juli formåede at skrive tilsvarende tegn på 42,22 sekunder.

Hvis du vil prøve at slå rekorden eller blot vil teste, hvor hurtig du selv er på tasterne, så står den officielle tekst herunder. God fornøjelse!

"The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

Måske er du interesseret i ...