nemid_noegleviser

Drop NemID-kortet og få en elektronisk nøgleviser

Synes du, at papirudgaven af NemID er lidt besværlig, så kan du i stedet bestille et elektronisk nøglekort til din NemID.

2. januar 2016

NemID nøglekort gør livet lettere

Har du problemer med at finde dine koder til NemID? Med denne smarte løsning, kan du have dem med dig i dit nøglebundt.

Elektronisk nøglekort til NemID Et elektronisk nøglekort er en lille dims, som blot er forsynet med knap og et display. Med en nøgleviser vises en række tal i nøgleviserens display, så snart du har trykket på knappen – og så taster du taster blot denne nøglen ind på den side, du er ved at logge ind på, præcis på samme måde som når du bruger nøglekortet. Husk at klikke på knappen ”Skift til nøgleviser”. Producenten af nøgleviseren oplyser, at batteriet i nøglekortet holder i mindst tre år.

Nøgleviseren er personlig lige som papirkortet og passer kun til lige præcis dit NemID. Pas godt på den og opbevar den et sikkert sted. Samtidig skal du stadig beholde dit nøglekort og gemme det et sted, hvor du kan finde det igen. Du får fx brug for det, hvis du mister nøgleviseren og skal spærre den. Du skal også bruge nøglekortet, hvis du gerne vil købe en ny elektonisk nøgleviser, når batteriet løber tør.

En nøgleviser koster et mindre beløb (99 kroner), som dækker udvikling og forsendelse, og du bestiller nøgleviseren via linket herunder. Husk at have dit NemID-papirkort klar, for det skal du bruge undervejs i bestillingen Bestil nøglekortet her

Måske er du interesseret i ...