hacker

Meld dig til hackerskolen!

Forsvarets Efterretningstjeneste åbner en uddannelse for hackere. Lige nu søger de efter de første talenter til deres hackerskole.

16. marts 2016

Med overskriften ”Har du det, der skal til for at blive en del af en hemmelig eliteenhed?” søger Forsvarets Efterretningstjeneste i disse dage efter hackertalenter, der kunne tænke sig at bruge deres evner på at udspionere andre lande og terrororganisationer som fx IS.

Annoncerne findes i aviser og på skoler, og Forsvarets Efterretningstjeneste forventer at finde passende kandidater i alle af Danmarks samfundslag:

”De (ansøgerne, red) behøver ikke at have færdige uddannelser eller formelle kvalifikationer. De kan også være naturtalenter, som bare er gode til bevæge sig rundt på nettet, og som har den rette psyke, og først og fremmest viljen til at blive ved og ved, indtil de knækker koderne,” siger chef for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen til Politiken.

Klarer hackertalenterne Forsvarets optagelsesprøve og sikkerhedscheck, vil de efterfølgende blive en del af Efterretningstjenestens Computer Network Exploitation-gruppe, der arbejder med cyber-spionage.

Måske er du interesseret i ...