Yousee Logo

Nyt streaming-tilbud fra Yousee

Nu søsætter YouSee en ny streaming-tjeneste med fokus på tv i stedet for film og serier.

6. oktober 2014

Det TDC-ejede selskab YouSee tager nu kampen op mod streaming-tjenester som Netflix og lancerer et nyt tilbud kaldet YouSee Play. Tjenesten samler det hele under et tag, og du kan både se live-tv eller gå tilbage og se udsendelser, du ikke nåede. YouSee Play vil nemlig have et stort tv-arkiv med tidligere sendte programmer fra de forskellige kanaler. I modsætning til Netflix, vil YouSee Play fokusere på dansk fjernsyn og programmer som reality og livsstil.

Lanceringen er en del af kampen mod de mange nye streaming-tjenester, der stjæler stadig flere kunder fra udbyderne af tv-pakker. Ifølge en undersøgelse fra DR Medieforskning var Netflix i 2013 Danmarks sjettestørste tv-kanal målt på seertid. Derudover viser undersøgelsen, at hver femte danske husstand benytter Netflix. YouSee derimod har i første halvår af 2014 både mistet omsætning og kunder.

Men den nye streaming-tjeneste håber YouSee at kunne vinde flere af de kunder, der benytter streaming, og samtidig beholde dem, der har kabel-tv.

YouSee Play bliver en del af YouSees bredbåndsabonnement og tv-pakker.

Måske er du interesseret i ...