Google inbox

Ny e-mail fra Google

Google prøver at forny deres egen Gmail med et nyt program, der skal gøre det lettere at læse dine e-mails.

23. oktober 2014

Inbox er Googles bud på en webmail, der sorterer dine beskeder og gør din e-mailindbakke mere overskuelig. Ifølge Google er det ikke meningen, at Inbox skal erstatte Gmail, men blot være et ekstra hjælpemiddel til dig, der vil have det lidt nemmere.

Inbox har en masse nyttige funktioner. Fx lagrer den beskeder i grupper af samme slags, så alle dine regninger, rejsebestillinger, køb osv. bliver samlet i grupper hver for sig. På denne måde er det lynhurtigt at finde frem til den e-mail, du skal bruge. Du kan også se billeder og andre oplysninger uden, at du behøver at åbne en e-mail.

Som noget nyt kan du oprette påmindelser direkte i programmet. Disse påmindelser kan udsættes, så de forsvinder og dukker op på et senere tidspunkt.

Inbox kommer både som app til Android og iOS, og også som webmail til Googles Chrome-browser. En lidt speciel ting er, at du indtil videre, skal være inviteret, før at du kan bruge Inbox. For at anmode om en invitation, skal du sende en e-mail til [email protected].

Læs også: Vælg den bedste gratis e-mail

Måske er du interesseret i ...