Boeing 747

Her får du gratis WiFi på flyrejsen

Skal du ud at rejse denne sommer? Så læs med her, hvor du får en liste over de flyselskaber, der tilbyder gratis WiFi på flyrejsen sydpå.

14. juli 2016

Efterhånden tilbyder en stor del af verdens flyselskaber trådløst internet på flyrejsen, men det er stadig de færreste, som ikke tager sig endog særdeles godt betalt for ulejligheden. En betaling, som ofte ikke er pengene værd, da internetforbindelsen måske nok er hurtig nok til at læse og sende et par emails, men slet ikke kan trække video eller anden underholdning.

Vi har kigget nærmere på de forskellige flyselskaber, og kan her give en liste over de selskaber, du skal rejse på ferie med, hvis du vil have gratis WiFi i flyet. Blandt Skandinaviske selskaber er det kun norske Norwegian, som kan tilbyde denne ekstra service til deres kunder. Andre selskaber her i Norden vil have solid betaling ved kasse et.

Her er den komplette liste over de otte selskaber, der tilbyder gratis internet på flyrejsen. Vær dog opmærksom på, at servicen ikke er tilgængelig på alle selskabernes ruter - ligesom det ikke er usædvanligt, at tjenesten ikke altid virker på ruter, hvor de ellers har lovet det. Vi anbefaler, at du kontakter de enkelte selskaber, før du køber rejsen.

Selskaber med gratis WiFi:

Emirates, JetBlue, Norwegian, Turkish Airlines, Air China, Philippine Airlines, Hong Kong Airlines, Nok Air

Læs også vores artikel "Sådan virker WiFi på fly"

Måske er du interesseret i ...