April's fool. 5G

Østrigske Lars Arpin har bygget det fysiske bevis for 5G's uskadelighed. Ovnen virker fremragende, forsikrer han.

Mand bygger mikrobølgeovn af 5G-telefoner

Frygter du stråling fra det kommende 5G-netværk? Så læs Komputer for alles rørende historie om opfinderen Lars Arpin fra Salzburg, der har udsat sin aftensmad for 5G-stråler i en selvbygget mikrobølgeovn.

1. april 2019

Opdateret 2/4-2019: APRILSNAR! 

Denne historie har naturligvis ikke hold i virkeligheden. Det er (så vidt vi ved) ikke muligt at bygge en mikrobølgeovn ud af 5G-telefoner. /Redaktionen

--------------------------

5G kommer! Det nye netværk med vilde datahastigheder har fået massiv mediedækning det seneste års tid. 

Nogle frygter for den potentielle strålingsfare, mens andre kun ser muligheder i den nye teknologi.

Til sidste kategori hører uden tvivl den pensionerede ingeniør fra Østrig, Lars Arpin, som Komputer for alle har talt med. Da de første 5G-telefoner kom på markedet for få måneder siden, købte han ikke bare en, men hele tre telefoner. 

Ikke for at få en hurtig dataforbindelse til hjemmet uden for Salzburg, men alene for at modbevise myten om de farlige virkninger af strålingen.

"Jeg har kun latter til overs for dommedags-forskningen på området. Det er en stak udokumenterede påstande belejligt placeret oven på andre udokumenterede påstande uden nogen form for sammenhængende substans," mener Lars Arpin.

Byggede mikrobølgeovn af 5G-telefoner

Aprilsnar 5G

Knödel - eller som her stegt kylling - er blevet opvarmet dagligt i 5G-ovnen. Smagen er fortræffelig, fortæller opfinderen.

På kun godt en måned byggede han 5G-ovnen fra kabinettet af sin aflagte, almindelige mikrobølgeoven samt 5G-sendere og -modtagere fra de tre kinesiske 5G-telefoner. 

Senderne blev indbygget øverst og i to sider af ovnen for at få den størst mulige stråleeffekt.

"Jeg har nu brugt min ovn i over en måned. Maden bliver varm på få sekunder. Endnu hurtigere end i almindelige mikrobølgeovne", fortæller Lars Arpin begejstret til Komputer for alle. 

Og du har ikke oplevet nogle former for bivirkninger?

"Nej, den er rund, nærmest oval. Men mest om aftenen. Og Eric Clapton kan jeg vældig godt lide," lyder svaret fra Lars Arpin.

Den nye 5G-standard indføres i Danmark fra 1. april 2020.

Måske er du interesseret i ...