Få bedre internet med en wifi-extender
WiFi-extender

En WiFi-extender - på dansk WiFi-forstærker - sættes i kontakten, og så kan du let få bedre signal på internettet over hele huset - og i haven. 

Få bedre internet med en WiFi-extender

Er der steder i dit hjem, hvor internettet ikke altid fungerer? Så kan du let gøre signalet bedre med en WiFi-extender.

2. januar 2023

Uanset om du bor i en lille lejlihed eller en kæmpe villa, har du sikkert oplevet, at der er hjørner af dit hjem, hvor internetsignalet er dårligt. 

Problemer med dækningen kan skyldes mange ting: Afstanden til routeren, væggenes materialer, routerens placering og meget mere. 

I mange tilfælde kan en WiFi-extender - eller på dansk Wi-Fi-forstærker - give dig et bedre signal på et øjeblik.

Wifi-extender i stikkontakt
WiFi-extender

WiFi-forstærkeren gentager routerens signal - altså forstærker det - så internetforbindelsen kan komme helt ud i hjemmets hjørner.

Hvordan virker en WiFi-extender?

En WiFi-extender (eller repeater) er en enhed, som modtager signalet fra din router og sender et stærkere signal videre. Den forlænger altså dit WiFi-signal. 

WiFi-extenderen forbindes til dit trådløse netværk, og så skal den sættes i en stikkontakt centralt i det område, hvor du ønsker bedre signal - fx på førstesalen, i kælderen eller i haven. 

Det er vigtigt, at du placerer WiFi-extenderen højt i rummet og ikke gemmer den væk i et skab eller bag et møbel, som kan blokere signalet.  

Få en WiFi-extender med Komputer for alle

Lige nu kan du få en WiFi-extender som gave, når du køber to numre af Komputer for alle. Så er det slut med dårlig dækning og udfald på dit trådløse netværk. 

Repeateren kobles nemt til din eksisterende router, virker med moderne ac-netværk og sender i både 2,4 og 5 GHz. 

Hastigheden er på imponerende 1.200 Mbit/s, og med de to kraftige, eksterne antenner er du sikker på, at hele hjemmet dækkes perfekt.

Og så er den nem at montere og koble til din trådløse router. 

Få 2 numre af Komputer for alle for 119 kroner inkl porto + en Wifi-extender som gave. Du sparer 524 kroner. Gå direkte til tilbuddet her

Og husk, der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement igen. 


> Er du allerede ABONNENT? Så kan du logge ind i vores Moreshop og købe WiFi-forstærkeren til rabatpris. Se den lige her

WiFi-extenders specifikationer:

  • Størrelse: 95 x 145 x 77
  • Hastighed: 1.200 Mbit/s.
  • Standard: 802.11A/AC/B/G/N
  • Frekvens: 2,4 & 5 GHz
  • Distance: Op til 20 meter
  • Antenner: Eksterne bevægelige 100mw

Måske er du interesseret i ...