© Colourbox

5 smarte gadgets til større køreglæde

Du kan fremme køreglæden ved at forbedre komforten i bilen for både dig og dine medpassagerer. Dette kan du gøre ved hjælp af disse smarte gadgets.

9. februar 2017 af Anna-Dora Maron

Kør sikkert med Komputer for Alle. Få et smart, håndfrit Bluetooth-headset som oven i købet oplader din telefon imens du kører.

“Hvornår er vi der?”

Det kan være du selv tænker det på vej til arbejde, eller dine børn skriger det fra bagsæderne på en langtrukken bilferie - køreturen er ofte noget, der skal overstås.

Det kan du dog lave om på.

Vi har samlet de smarteste gadgets, der gør din køretur til en ren fornøjelse.

Slut med larm fra bagsædet med iPad-holder

En lang køretur med børn kan være en større udfordring, da børnene hurtigt bliver rastløse på bagsædet.

Dette kan være yderst stressende og distraherende for dig, der kører bil.

En iPad-holder til sæderne kan rette op på dette problem. Sæt en god film på til børnene og mærk, hvordan roen breder sig i bilen. 

En lækker espresso, tak

Melder trætheden sig i køen på motorvejen, hvad så med en frisk espresso?

Med maskinen Handspresso Auto kan du brygge en frisk kop espresso, som er både cremet og velsmagende inde i bilen. Det eneste du skal bruge er vand og en kaffe pod.

Vi kan garantere dig for, at alle de de andre bilister i køen bliver grønne af misundelse. Husk blot ikke at drikke kaffe, mens du kører bilen. 

Fra familiebil til sportsvogn

Dagdrømmer du om en køretur i en sportsvogn?

Så bør du anskaffe dig en Sound Racer.

Denne gadget skal blot sættes i cigarettænderen før det tryller ud i højtalerne med lyden af den vildeste sportsvogn, hver gang du accelererer. Det kan give dig et godt grin på en ellers grå og trist hverdag.

Kedeligt, men praktisk og uundværligt

Denne gadget er ikke ligeså sjov og revolutionerende som de førnævnte gadgets - ikke desto mindre er den helt uundværlig.

En mobil-holder kan redde dig fra mange irriterende situationer, hvad end du har glemt GPS’en derhjemme eller du vil høre musik fra telefonen.

Sikker bilkørsel med Bluetooth headset

Det er ulovligt at fifle med telefonen, mens du kører, så anskaf dig et headset, hvis du skal tale i telefon. På den måde slipper du for at være på kant med loven.

Et Bluetooth headset gør det blandt andet muligt for dig at være med til mandagsmøderne, hvis du sidder fast på motorveje, eller at ringe hjem for at spørge om indkøbslisten.

Lige nu kan du få et Bluetooth headset og oplader med Komputer for Alle til en stærk pris. Se det eksklusive tilbud lige her. 

Måske er du interesseret i ...