En mand, der har facebook åben på både pc, tablet og mobiltelefon

Snart er det ikke længere muligt at bruge Facebooks app i Windows 10.

© Shutterstock

Slut med Facebook i Windows 10

Fra 28. februar dropper Facebook deres app til Windows 10. Men du kan stadig bruge Facebook direkte på din pc med programmet Bluestacks.

25. februar 2020

Fra udgangen af februar 2020 vil du ikke længere kunne bruge Windows 10s egen Facebook-app til at tjekke opdateringer og nyheder på Facebook. 

Facebook har nemlig valgt at holde op med at understøtte denne app.

For fremtiden vil du kun have mulighed for at besøge Facebooks hjemmeside via din internetbrowser, hvis du bruger Windows 10. 

Dette er da også den metode, de fleste stadig bruger, og måske årsagen til at Facebook har valgt at droppe app'en til Windows 10.

Er du en af dem, der indtil nu har foretrukket at bruge Facebooks app i Windows 10, så skal du dog ikke helt fortvivle: Du kan nemlig bruge Facebooks app til Android, hvis du bare installerer programmet Bluestacks på din pc.

Sådan bruger du Facebook direkte i Windows 10

Bluestacks er et lille program, der gør det nemt at bruge dine favorit-apps fra Android direkte på din Windows 10-computer. 

Du henter bare programmet, og logger på med din Google-konto, så kan du hente alle dine yndlingsapps fra Google Play Butik.

Der kan være flere fordele ved at have dine apps åbne i Bluestacks i stedet for på din mobil. Fx er det ofte en fordel at have et rigtigt tastatur, hvis du skal skrive lange beskeder eller lignende. 

Mht Facebook er det selvfølgelig en fordel at have Facebook åbnet for sig selv, så du også kan følge med i hvad der sker, selvom du ikke har din internetbrowser åben.

Med Bluestacks er det også muligt at bruge populære apps som MobilePay og NemID på pc'en. 

>> Find programmet i Fordelszonen, og læs mere om, hvordan du kommer i gang med at bruge Android-apps i Windows 10 her (kræver login)

Måske er du interesseret i ...