Facebook notifikationer
© Shutterstock

Slut med at invitere til spil og apps på Facebook

Snart vil du ikke modtage irriterende invitationer til spil og apps på Facebook. Facebook fjerner nemlig funktionen helt, skriver firmaet i et blog-indlæg.

20. december 2017 af Peter Skovbjerg Jensen

De fleste af os har oplevet det; et familiemedlem er begyndt at spille Hay Day, Candy Crush eller et andet spil på Facebook. Og siden de begyndte på spillet, har du fået 8 invitationer til at slutte dig til spillet – om dagen.

Selvom det er muligt at blokere for app-invitationer, kan det for den uindviede være en lidt besværlig proces. Men snart behøver du ikke længere at tænke på det. Facebook fjerner nemlig muligheden for at invitere venner til apps igennem Facebook-notifikationer. 

Det siger firmaet i en blog.

Ændringen indføres endeligt for alle brugere den 6. februar 2018, så hvis du brænder inde med en masse invitationer til Candy Crush, så er det nu, du skal sende dem ud.

Hvis du vil have endnu mere kontrol over Facebook, kan du kigge nærmere på dine privatlivsindstillinger. 

Facebook fjerner flere funktioner

App-invitationer er ikke det eneste, som Facebook fjerner.

Du har længe haft muligheden for at skrive i kommentarfelter på mange hjemmesider med din Facebook-profil. Det vil sige, at du – bare ved at være logget ind på Facebook i din browser – har kunnet kommentere rundt om på nettet med dit eget navn og billede. 

Denne funktion vil heller ikke være tilgængelig længere efter 6. februar 2018.

Facebook fjerner desuden muligheden for, at spil kan have en ”synes godt om”-knap i deres app. Du skal nu i stedet navigere til deres Facebook-side, for at synes godt om appen.

Du kan læse mere om Facebooks ændringer i deres blog her.

Læs de seneste nyheder om Facebook her

Måske er du interesseret i ...