internetspeed

Få hurtigere internetforbindelse og stream uden pauser

Øg farten på forbindelsen til internettet helt uden køb af dyre pakker fra din teleudbyder. Vi har samlet tips, guider og test, der hjælper dig godt på vej til at nå nye hastigheder på nettet, så du kan streame hurtigt fra eksempelvis Netflix og HBO.

16. oktober 2015

Gør op med en træg internetforbindelse og få fuld fart på dit hjemmenetværk. Vi har samlet grundige test af routere og nyttige guides, der kan hjælpe dig med at optimere hjemmenetværkets dækning og hastighed. Du kan altså trygt vinke farvel til sløv websurfing og langsom streaming fra tjenester som Netflix, HBO og Viaplay.

Få det perfekte hjemmenetværk

Du har et netværk. Måske består det bare af en pc og en router med internetforbindelse – men det er der. Med denne artikel i hånden får du mere ud af det udstyr, du har: mere fart, bedre stabilitet eller bare mulighed for at tilslutte flere enheder.

Læs mere her

Hurtigt netværk til din gamle pc

Med et nyt netværkskort, der understøtter den nye 802.11ac-standard, kan du udnytte funktionerne i din nye router og sætte fuld fart på nettet.

Læs mere her

Her er den bedste internetbrowser

Vi har testet otte browsere, der giver dig nærmest uanede muligheder på internettet. Se, hvem vi kårer som vinder.

Læs mere her

Kortlæg dit trådløse netværk

Med et nyt værktøj kan du opmåle kvaliteten af dit trådløse netværk, og se hvor du skal placere routeren for at få bedst forbindelse.

Læs mere her

Tag kontrol over din netforbindelse

Nu kan du selv styre, hvilke programmer på din pc, der må sluge uhindret af netforbindelsen, og hvilke der kun må sende og modtage med begrænset hastighed.

Læs mere her

Skift kanal og surf?uden afbrydelser

Mister du ofte forbindelsen til internettet, eller virker nettet meget langsomt, så skyldes det måske, at routeren deler frekvens med alle dine naboer. Læs her, hvordan du skifter til en bedre kanal.

Læs mere her

Hvor skal jeg placere min router? GØR DET SELV: Der er meget, du selv kan gøre for at få netværket til at række længere. Også uden at have det mindste forstand på it-teknik. Læs mere hos magasinet Gør Det Selv

Måske er du interesseret i ...