Gmail Block

Nu kan du blokere med Gmail

Google har introduceret en nu funktion i Gmail: Du kan nu både blokere mails fra enkelte brugere og afmelde nyhedsbreve direkte i Gmail.

23. september 2015

Som noget helt nyt giver Google dig nu mulighed for at blokere personer i Gmail. Det betyder at du helt slipper for at modtage mails fra den enkelte e-mailadresse. Funktionen virker desuden både på nettet og i din app på mobiltelefonen.

Indtil nu har du kun haft mulighed for, at markere mails som ”Spam”, så uønsket post bliver sendt til en speciel mappe, hvor indholdet bliver slettet efter 30 dage.

Desuden har Google introduceret en funktion, så du kan afmelde nyhedsbreve direkte fra Gmail. I dag skal du først åbne nyhedsbrevet, scrolle helt ned i bunden af mailen til du finder et link hvor der står ”afmeld” eller ”unsubscribe”. Herefter bliver du videresendt til en hjemmeside, hvor du skal bekræfte at du vil afmelde. Med Gmails nye funktion, sker det hele tilsyneladende med et enkelt klik.

Du kan allerede i dag bruge blokeringsfunktionen på nettet, men den er først tilgængelig i din app på telefonen i løbet af næste uge. Funktionen til at afmelde forventes også at komme til både net og telefon inden for den nærmeste fremtid.

Måske er du interesseret i ...