Få en smart læserude i Gmail
Læserude i Gmail

Gmail har mange flere muligheder, end du tror. Du kan fx aktivere en læserude, som du måske kender fra dit gamle mailprogram.

Få en smart læserude i Gmail

Se indholdet af dine mails lige ved siden af indbakken i Gmail. Det er langt mere overskueligt - og det er super let at aktivere funktionen.

I de fleste mailprogrammer - som hedengangne Outlook Express eller Windows Live Mail - var der altid en lille del af programvinduet, som viste indholdet af den markerede mail i indbakken.

Det samme gør sig stadig gældende med moderne mailprogrammer som fx eM Client, som du kan hente i Fordelszonen, mens du skal lede lidt mere efter funktionen i Gmail i browseren.

Hvis du også savner muligheden for at læse dine mails uden direkte at klikke ind på dem fra indbakken, kan vi her servere løsningen til Gmail.

> Læs også: Spar tid med smarte skabeloner i Gmail

Læserude i Gmail
Læserude i Gmail

Den smarte læserude giver dig et bedre overblik over din indbakke i Gmail. Når du klikker på mails i indbakken, vises indholdet straks til højre.

Sådan aktiverer du læseruden i Gmail

Du finder muligheden for at få en læserude inde i Gmails indstillinger. 

  1. Klik på tandhjulet øverst til højre i Gmail og vælg Se alle indstillinger
  2. Klik på Indbakke i toppen og rul ned til Læserude
  3. Sæt markering ved Aktivér læseruden og vælg en placering af den lige nedenunder. 
  4. Klik til sidst på Gem ændringer

Nu vises den smarte læserude lige til højre for din indbakke (hvis du har valgt det). Når du klikker på mails i indbakken, vises indholdet straks til højre.

Inde i mailtjenestens indstillinger, findes også muligheden for at få den velkendte læserude tilbage. Når du har slået funktionen til, anbefaler vi at du maksimerer dit browservindue med Gmail, så du bevarer overskueligheden på trods af det øgede indhold i vinduet.

> Læs også: Søg som eksperterne i Gmail

Læserude i Gmail
Sådan gør du:

Klik på Indbakke i toppen og rul ned til Læserude. Sæt markering ved Aktivér læseruden og vælg en placering af den lige nedenunder. Klik til sidst på Gem ændringer

Lær 5 hemmelige tricks i Gmail

I Komputer for alle 10/2021, som er på gaden nu, kan du læse fem andre, gode og skjulte funktioner i Gmail, der gør det muligt at få endnu mere ud af mailtjenesten.

Her lærer du blandt andet, hvordan du kan beskytte dine mails med en adgangskode og hvordan du fortryder en mail, du har sendt. 

> Læs artiklen i bladet eller i Fordelszonen her


Måske er du interesseret i ...