Brave browser

Brave er måske ikke kendt af de fleste, men browseren kan indlæse hjemmesider markant hurtigere end Chrome og Firefox.

© Brave

Smart Brave-browser indlæser hjemmesider 20 gange hurtigere

En ny funktion i browseren Brave gør det muligt at indlæse hjemmesider 20 gange hurtigere end andre browsere - samtidig lover folkene bag, at den bruger mindre hukommelse og data.

Bruger din browser for meget hukommelse, og tager det for lang tid at indlæse hjemmesider? 

Så bør du måske prøve browseren Brave, når den i løbet af 2019 får den nye funktion SpeedReader, som kan indlæse hjemmesider 20 gange hurtigere end normalt. 

Brave sorterer selv overflødige side-elementer fra

Funktionen viser simple udgaver af de hjemmesider, som du besøger, ved at fjerne reklamer, videoer og andre elementer. 

SpeedReader vurderer, om de enkelte elementer er overflødige og lader være med at indlæse dem, hvis de vurderes sådan. 

Ifølge Braves egen hjemmeside kan du indlæse sider 20 til 27 gange hurtigere end normalt, du bruger under halvt så meget hukommelse og 84 procent mindre data. 

Det er med andre ord en glimrende løsning, hvis du bruger et dataabonnement, når du går på nettet.

Brugerne strømmer til Brave-browseren

Det er ikke underligt, hvis det med denne artikel er første gang, du stifter bekendtskab med browseren Brave. 

Brave-browseren blev nemlig lanceret tidligere i år af Brendan Eich, der tidligere stod bag Mozilla Firefox, og den er på få måneder blevet en favorit på mange computere.

I løbet af et halvt år har Brave fået fem millioner månedlige brugere, hvilket særligt skyldes browserens evne til at blokere for reklamefirmaers sporing af dine internetvaner.

På trods af den voksende tilslutning er Brave stadig underlegen sammenlignet med browseren som Google Chrome, Firefox og Safari. De står nemlig til sammen for over 80 procent af al internettrafik.

Redaktionen anbefaler:
Få en komplet sikkerhedspakke nu 

Ransomware, malware og virus rammer hver eneste dag computere over hele verden. Sikkerhedsfejl i systemer, apps og ældre programmer efterlader døren på klem, så hackere kan snige sig ind på din computer eller smartphone og få adgang til dine mest personlige informationer og vigtige filer.

Du kan selv gøre noget for at undgå dette, fx ved at installere et godt antivirusprogram, sørge for at have backup af computer og mobil og et velfungerende spamfilter, som automatisk luger ud i farlige og uønskede mails. Komputer for alle har samlet 10 stærke programmer i en komplet sikkerhedspakke.

Programmerne er nøje udvalgt og gennemtestet af vores eksperter, og du finder altid den nyeste version til download i bladets Fordelszone. Til hvert program får du desuden en grundig trin for trin-guide, som hjælper dig med at sikre din pc bedst muligt.

> Lige nu får du et nummer af Komputer for alle samt fuld adgang til Fordelszonen for kun 29 kroner. 

Måske er du interesseret i ...