Mozilla Firefox-logo

Hent den nye Firefox-browser

Mozilla er klar med en ny og bedre Firefox-browser. Den nye version er mere sikker, og du kan skræddersy den efter dine ønsker.

Du får øget sikkerhed og en langt hurtigere browser med den 20. version af Mozilla Firefox. Browseren blev lanceret den 2. april 2013, og der er flere forbedringer, så du fremover kan surfe trygt og godt på internettet.

I den nye version kan du vælge at surfe ”Privat” i enkelte faneblade, så de sider, du besøger, ikke bliver gemt i din historik. Derudover kan du undgå at få sporet dine internetaktiviteter af annoncører, så du ikke bliver overdænget med reklamer.

Det er ikke kun forøget sikkerhed, den nye udgave kan tilbyde. Motoren er blevet opgraderet, så hjemmesider bliver indlæst hurtigere, og så er adressefeltet blevet optimeret, så du får foreslået de sider, du besøger mest, når du skal indtaste en adresse.

Har du brug for at skræddersy din browser og have flere specifikke funktioner, tilbyder Firefox over 100.000 tilføjelser. Det kan være alt fra et Google-søgefelt til et zoom-værktøj eller en interaktiv vejrudsigt.

Du kan downloade Firefox her.

Måske er du interesseret i ...