chrome logo

Hent lynhurtig browser

Nu er Google klar med deres 64-bit version af internetbrowseren Google Chrome. Den nye version er lynhurtig, sikret mod fejl og endnu mere sikker.

27. august 2014

Hvis du vil have den nyeste og hurtigste browser er Google Chrome et godt bud. Den er lige kommet i en helt ny version specielt lavet til 64-bit computere.

Det betyder at browseren kan hente hjemmesider og afspille video meget hurtigere end tidligere. Opgraderingen betyder også, at risikoen for at browseren holder op med at virke eller får problemer er meget lille. Også sikkerheden er forbedret, og der er blevet lukket adskillige sikkerhedshuller.

En anden forbedring er visningen af hjemmesider, som ved hjælp af ny teknologi leverer skarpere billeder og generelt højere kvalitet. Browseren er også optimeret til skærme med en meget høj opløsning fx Apples retina-skærme.

Google Chrome blev lanceret i 2008 og har lige siden været i stor fremgang. I juli 2014 Havde Chrome på verdensplan en markedsandel på 20 procent. Førstepladsen tilhører dog stadig Internet Explorer med 58 procent.

Måske er du interesseret i ...