chrome logo

Gratis virus-fjerner fra Google

Hent et gratis værktøj fra Google, der renser din Chrome-browser for uønskede programmer.

13. oktober 2014

Har du en mærkelig menulinje i toppen af din browser, eller har du installeret langsomme udvidelser uden at vide det? Disse problemer forsøger Google nu at løse. Du kan nemlig hente et gratis program, der tjekker din Chrome-browser for skidt og snavs, og fjerner problemerne.

Programmet hedder ”Software removal tool” og er stadig kun i en test-version. Derfor oplyser Google også om, at der kan være virus, som kan forhindre programmet i at fungere. Derfor er det en god ide at have et rigtigt antivirusprogram, der kan beskytte hele din computer.

Software removal tool scanner din Chrome-browser for software, der kan skabe problemer med browseren og fjerner den derefter automatisk. Herefter gendanner programmet de oprindelige indstillinger for din browser. Det gratis værktøj virker indtil videre kun med Googles egen browser Google Chrome og kun på Windows-computere.

Du kan hente programmet ved at følge linket til højre. På siden skal du bare trykke på den store blå knap, hvor der står ”Download now” og følge instruktionerne på skærmen. > Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Måske er du interesseret i ...