IP overvågningskamera smartphone
Overvågningskamera

Hold øje med dit hjem på din mobiltelefon, når du ikke er hjemme. 

Hold øje med dit hjem med et overvågningskamera

Forlad dit hjem uden at bekymre dig om ubudne gæster. Læs her, hvordan du lige nu kan få et trådløst IP-overvågningskamera for under 150 kroner.

Hvad sker der i dit hus, når du ikke er hjemme? 

Med et smart overvågningskamera og en app på din smartphone, kan du nemt holde øje med dit hjem uanset hvor i verden, du befinder dig. 

I tilfælde af indbrud eller hærværk i dit hus, kan dine billeder fra kameraet være med til at opklare forbrydelsen. 

> Bestil et overvågningskamera her

Så billigt er overvågningskameraet

Et IP-overvågningskamera er i stand til at tage billeder og optage lyd, når det fx registrerer bevægelse fra ubudne gæster. Udover overvågning kan du også bruge et IP-kamera til at overvåge kæledyr, der er alene hjemme, eller som babyalarm til børneværelset.

Engang kostede det mange tusinde kroner, at installere overvågning i hjemmet. I dag kan det gøres meget billigere med et lille IP-overvågningskamera til dit hjemmenetværk.

> Lige nu kan du få 3 numre af Komputer for alle og et IP-overvågningskamera til 149,50 kroner.

Nemt at montere overvågningskameraet

IP-kameraet kan styres fra din pc eller via en app på din smartphone (Android eller iPhone), hvorfra du kan følge med i overvågningen – også når du ikke er hjemme.

Der følger en udførlig vejledning på dansk med til opsætning på pc og mobiltelefon - foruden skruer og rawplugs til montering. 

Kameraet kobles trådløst til dit netværk og du kan tilslutte et microSD-kort og gemme optagelser på det (medfølger ikke).

I videoen herunder kan du se, hvor let det er at montere og installere overvågningskameraet. 

Måske er du interesseret i ...