Elgato Cam Link 4K.

Tilslut dit kamera eller videokamera til pc'en ved hjælp af Elgato Cam Link 4K. Så får du let et fremragende webkamera til dine videosamtaler.

© Elgato

Brug familiens kamera som webcam

Find dit gode, gamle kamera frem fra skuffen og sæt det i computerens USB-port. Elgato Cam Link 4K omdanner det til et luksus-webcam.

Enhver, som har prøvet videosamtaler via Skype, ved, at det indbyggede webkamera på en bærbar computer sjældent særlig godt.

Nu lover tilbehørsproducenten Elgato webkamera-billeder i høj kvalitet. 

Ved hjælp af firmaets Cam Link 4K kan du nemlig bruge dit gode, gamle digitalkamera som webkamera. Dit kamera har næsten med garanti bedre optik end computerens indbyggede webcam.

Du skal blot forbinde et kabel til kameraets HDMI-udgang og tilslutte det til Cam Link 4K i pc'ens USB-port. Cam Link 4K ligner en lidt buttet USB-nøgle, men den skaber forbindelsen mellem pc'en og dit kamera, så det kommer til at optræde i Windows som et almindeligt webkamera.

> Overvåg dit hjem fra mobilen med smart ip-kamera. Få det med tre numre af Komputer for alle for kun 149,50 kroner. Se tilbuddet her.

Webkamera i Ultra-HD-opløsning

Cam Link 4K leverer video i op til Full HD med 60 billeder i sekundet eller Ultra HD med 30 billeder i sekundet.

Du kan bruge et hvilken som helst kamera med HDMI-udgang sammen med Cam Link 4K, men Elgato fraråder at bruge et kamera, som slukker sig selv efter kort tid for at spare på batteriet. 

Du kan se hvilke kameraer, som Elgato anbefaler at bruge med Cam Link 4K her. De udbredte GoPro-action-kameraer er fx velegnede til formålet.

Den vejledende pris på Cam Link 4K er 140 engelske pund (lidt under 1.200 kroner), men prisen bliver nok en anelse højere, når den lille video-dims kommer ud i de danske butikker.

webkamera

Hold øje med dit hjem direkte fra mobiltelefonen med et smart ip-kamera. Du får det med tre numre af Komputer for alle for kun 149,50 kroner + porto og eksp. Se tilbuddet her.

Måske er du interesseret i ...