Googles Streetview bil

Nu kan du bidrage til Google Streetview med dine egne billeder. 

© Shutterstock

Få dine billeder i Google Streetview

Google lader dig nu hjælpe med at tage billeder af alle verdens gader, hvis du køber et 360-graders kamera.

Google Streetview er Googles tjeneste, der lader dig se næsten alle gader i verden fra et hovedhøjde-perspektiv. 

Du har tidligere haft muligheden for at hjælpe Google med at indsamle billeder – hvis du altså var villig til at bære rundt på en tårnhøj rygsæk fyldt med kameraer.

Nu er det dog blevet nemmere, hvis du ønsker at dele dine rejser med Google Streetview. Google har nemlig godkendt kameraet ”Insta360 Pro” til at tage billeder til deres Streetview-tjeneste.


Insta360 Pro er en dyr fornøjelse

Hvis du skulle være interesseret i at dele dine iagttagelser med Google, så er det ikke en billig fornøjelse. Insta360 Pro koster nemlig over 30.000 kroner. Derudover vil det være nødvendigt at købe en ekstern GPS-enhed til kameraet, så det kan forbinde billederne med den rigtige lokation.

Kameraet er bygget til at sidde fast på et biltag og kan derfra styres direkte fra Streetview-appen. Insta360 Pro kan desuden tage op til fem 8K billeder i sekundet.

Hvis du har penge på lommen og lyst til at tage billeder til Google Streetview, er det billigste sted at købe Insta360 her.

Hvis du hellere vil blive hjemme i sofaen, kan du altid nøjes med at bestige Mont Blanc eller teste din viden om verden via Google Streetview

Måske er du interesseret i ...