25% Rabat på puslespil og vendespil fra Pixum
Fotopuslespil

Lav et puslespil med et af dine egne billeder. Vælger du det største fotospuslespil XXL kan du få helt op til 1500 brikker.

Få 25% rabat på puslespil og vendespil med dine egne billeder

Få dine fotos frem i lyset på sjove måder. Lav personlige puslespil, vendespil eller måske en kaffekop med dine egne billeder. Lige nu med rabat.

3. april 2020 af Louise Olesen

Det er altid en god idé at organisere sine billeder. Få slettet fejlskud, få lavet en ordentlig backup og få redigeret de udvalgte billeder, som vi vil have fremkaldt og have op på væggen.

Det er nemlig ærgerligt, hvis dine billeder bare ligger på computeren eller mobilen, og de aldrig bliver brugt til noget. 

Så hvad med at lave et personligt puslespil med dit eget billede, som du eller din familie kan hygge sig med i en stille stund? 

Eller find de 25 bedste billeder af familien og lav dit eget vendespil. 

I samarbejde med Pixum kan vores læsere her på Komputer for alle netop nu få 25% rabat på fotoprodukter som fotopuslespil og vendespil hos Pixum.

Rabat på vendespil med egne billeder hos Pixum
Vendespil

Du skal bruge 25 forskellige billeder til at lave et personligt vendespil med dine egne billeder. Det er nemt at uploade i på Pixums hjemmeside.

Sådan får du 25% rabat på fotogaver

Du får rabat på alle fotogaver på Pixums hjemmeside - du kan altså også bestille magneter, kaffekopper eller t-shirts med rabat. 

> Du kan se det store udvalg af fotogaver her

Du vælger blot den gave, du ønsker at lave, designer den med Pixums online software (du behøver ikke downloade et program til din computer) eller via Pixums app til iPhone eller Android. 

Du opnår rabatten ved at  taste rabatkoden X98VFKZYC2M3KA ind, inden du går til betaling. 

Du finder puslespil og vendespil under Sjov og leg. Vælg fx Fotopuslespil XXL. Herefter vælger du antal brikker og så skal du uploade et billede til dit puslespil. 

Bestil direkte fra mobilen

Hvis du designer din gave på en computer, kan du uploade et billede, som ligger på computeren. 

Bruger du app'en på din mobil, kan du let uploade billeder fra mobilens bibliotek, Facebook, Instagram, Google Photos eller Dropbox. Det kræver blot, at du tillader app'en at tilgå billederne der. 

Du finder app'en i Apple App Store eller Google Play ved at søge på Pixum. 

Har du tidligere hentet Pixums app, skal du muligvis opdatere den for at få muligheden for at vælge fotogaver. Det er nemlig en relativ ny funktion i app'en.

> Du kan også få 30% på fotokalendere hos Pixum. Det kan du læse mere om her.

Din rabatkode: X98VFKZYC2M3KA

  • Rabatkoden giver dig 25% rabat på alle Pixums fotogaver her
  • Rabatkoden kan kun indløses én gang pr. kunde.
  • Du får ikke rabat på portoen - rabatten gælder kun produkterne.
  • Rabatkoden er gyldig frem til 31.08.2020.
  • Pixum har normalt en leveringstid omkring 2-4 hverdage udover produktionstiden.
Fotomagneter med rabat hos Pixum
Fotomagnet

Du får ikke kun rabat på fotopuslespil og vendespil med rabatkoden. Du får rabat på alle fotogaver på hjemmesiden fx fotomagneter som her. 

Måske er du interesseret i ...