Google Street View kører rundt i Danmark frem til oktober

I Danmark kan du være (u)heldig at blive fotograferet af Google frem til oktober. 

© Google

Google Street View: Her kan du spotte Google-bilen

Danskerne kan nu se frem til at få besøg af Googles Street View-bil. Måske kommer den forbi, hvor du bor!

Nysgerrig efter at se, hvordan Google Street View-bil opfører sig i virkeligheden? Så er det med at være på udkig, for Google-bilen er i disse måneder på vej rundt i Danmark.

Af hjemmesiden for Street View fremgår det, at Google-bilen er i Danmark i perioden april til oktober. 

Desuden har Færøerne ikke tidligere være dækket af Google Street View, men det kommer nu, fremgår det også af siden - op til nu har færingernes løsning været at lade fårene filme øen! 

Læs mere: Digital FOTO: Fårene på Færøerne filmer øen

Intet Google Streetview i Tyskland

Det er i hvert fald fjerde gang, Google-bilen er i Danmark for at tage billeder til brug for folk, der ønsker at se panoramabilleder fra veje i det meste af verdenen.

Google har filmet med sit 360 graders-kamera på alle syv kontinenter, og billedsamlingen, der ligger til grund for Google Street View, er verdens største billedsamling.

Et af de få steder, som Google ikke har dækket, er Tyskland, der har takket nej til tjenesten, af hensyn til borgernes privatliv.

Hvor og hvornår kan du møde Street View-bilen?

April – Oktober 2017:

Region Hovedstaden: Ballerup, København, Farum, Frederikssund, Gentofte, Glostrup, Hellerup, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hovedstaden, Lyngby, Søborg, Værløse, Hundested, Frederiksværk, Helsinge, Gilleleje, Hornbæk. 

Maj – Oktober 2017:

Region Sjælland: Roskilde, Slagelse, Næstved, Haslev, Faxe, Middelfart, Nykøbing, Falster, Nakskov, Fjenneslev, Holbæk, Korsør, Vordingborg. 

 Maj – Oktober 2017:

Syddanmark: Odense, Svendborg, Kolding, Esbjerg, Vejle, Sønderborg, Aabenraa, Billund, Ringe, Ribe, Faaborg, Assens, Kerteminde, Kalundborg, Nyborg, Tønder.

Juni – Oktober 2017

Midtjylland: Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus, Ringkøbing, Horsens, Randers 

Juni – Oktober 2017

Nordjylland: Aalborg, Hobro, Vendsyssel 

April – Juli 2017

Færøerne 

Måske er du interesseret i ...