usb_komdk_112012

Stor test af USB 3.0-nøgler

Masser af lagerplads – og rygende hurtige overførsler! Det får du med de nyeste USB-nøgler. Vi har samlet 11 af slagsen, og vores test viser, at du skal kigge dig godt for, før du køber en USB 3.0-nøgle.

14. oktober 2012

Hent hele artiklen og læs meget mere om USB 3.0-nøgle.

Der er ingen grund til at spilde tiden med at vente på filoverførsler. Sig farvel til dine langsomme, gamle USB-nøgler, der alligevel aldrig kan rumme alle de filer, du har behov for. Anskaf dig i stedet en nøgle, der understøtter den nyeste standard – USB 3.0 – og som levere overførsler i superhøje hastigheder. I denne test har vi i alt fingrene i 382 GB flash-hukommelse fordelt på 11 nye og hurtige USB-nøgler med kapaciteter fra 16 til 64 GB, og testen afslører, at der er store forskelle i ydelsen.

Hastighederne er ikke alene afhængige af, at din computer er udstyret med en USB 3.0-port, men også hvilken teknologi den enkelte nøgle benytter sig af. De hurtigste nøgler i vores test anvender flere kanaler til dataoverførsler for at udnytte den nye USB-standard optimalt. Ét står dog klart, nemlig at det går så meget hurtigere at kopiere billeder, film og andre filer i forhold til, hvad du er vant til. Hvis de rette betingelser er til stede på din pc, kan du med de hurtigste nøgler overføre data til computeren mere end syv gange hurtigere end med en USB 2.0-nøgle.

Måske er du interesseret i ...