KOM_170786-NR12_S_tagprogrammermed

Stærke programmer til USB-nøglen

Transportable programmer til USB-nøglen giver dig nem adgang til tekstbehandling, musikredigering og en masse andre værktøjer, når du er på farten. Læs mere her.

21. juni 2014

For de fleste pc-brugere kan det være noget af en udfordring at arbejde på en fremmed pc. Skrivebordet er anderledes indrettet, det er svært at finde rundt og – vigtigst af alt – maskinen har ikke de programmer, du er vant til at bruge. Men uanset om du er på internetcafé, låner pc’en på hotellet eller bare skal hjælpe naboen med et computerproblem, er der altid en USB-port lige ved hånden. Og da nogle programmer faktisk er udviklet til at kunne køre direkte fra en USB-nøgle, kan du hurtigt komme til at føle dig hjemme, hvis du lægger de mest nødvendige programmer på en nøgle, som du tager med dig. Transportable programmer, som de tyve styk, vi forærer dig med denne artikel, har den store fordel, at de ikke skal installeres på den fremmede pc. I stedet klikker du direkte på EXE-filen og kører programmet uden at efterlade dig spor. Når du er færdig med at bruge programmet, lukker du det bare ned og fjerner USB-nøglen fra pc’en.

På cd’en, der følger med bladet, får du fire stærke programpakker, der hver især dækker en række forskellige behov: Værktøjspakken, Red-ningspakken, Multi-mediepakken og Kontorpakken udgør tilsammen det komplette rejsekit, som du kan tage med dig på USB-nøglen, når du skal på farten.

Måske er du interesseret i ...