Lynhurtig_komdk_052014

Bliv lynhurtig på tasterne

Du bruger din pc hver dag, så hvorfor ikke lære at bruge den bedre? Glem genveje og smarte tricks – i denne artikel lærer du at bevæge fingrene hurtigere over tasterne, hver gang du bruger din pc.

24. marts 2014

Mange af os har måske gået til maskinskrivning på et tidspunkt i livet – men for de flestes vedkommende er den nyttige viden om at placere fingrene rigtigt på tasterne desværre forsvundet igen.

Hvad enten du skriver bøger, breve eller bare huskesedler til dig selv, så foregår det oftere og oftere på din pc, så hvorfor ikke lære at gøre det bedre og hurtigere? Vi giver dig det bedste værktøj til at træne dig og dine fingre i at taste hurtigt og ramme rigtigt, men resten af arbejdet er op til dig.

Øvelse gør mester

Der findes nemlig ingen genveje til at lære blindskrift, som det også hedder, fordi man gerne skulle kunne skrive uden at kligge på tasterne. Du er nødt til at øve dig, indtil tasternes placering sidder i fingrene, men som med så meget andet, kan din computer være et fremragende hjælpeværktøj.

Vi giver dig her et program, der kan det samme som din gamle maskinskrivningslærer. Her er det dog dig selv, der bestemmer hvornår og hvor meget, du vil træne. Og når du har helt styr på programmets indbyggede lektioner (der selvfølgelig er på dansk), så kan du indlæse dine egne tekster og træne videre med dem.

Måske er du interesseret i ...