gratis/Audacity.png

Smart pladespiller digitaliserer din vinyl

Vil du gerne have dine gamle vinylhits digitaliseret? Løsningen hedder USB Turntable og er noget nær genial. Den smarte pladespiller er fra firmaet Audacity og skulle være usædvanlig brugervenlig.

De fleste af Komputer for alles læsere er voksne mennesker, som faktisk kan huske tiden fra før al musik blev digitaliseret. Måske var du disco-konge i 70'erne eller popdreng i 80'erne - dengang hvor musik var noget, man hørte på en pladespiller. Og hvis du er en af de mange, som trofast har beholdt pladesamlingen, selvom pladespilleren er gået på pension, har du nu muligheden for at få opdateret din yndlingsmusik.

USB Turntable er en pladespiller med USB-udgang, som overfører musikken til pc'en, mens du lytter. Den smarte pladespiller er fra firmaet Audacity, og den skulle være noget nær idiotsikker at bruge. Selve pladespilleren spiller både 33'ere og 45'ere, og har antiskating-kontrol til pickuppen. Og så kan USB Turntable i øvrigt kobles til stueforstærkeren via din cd- eller aux-indgang, så du kan høre dine gamle vinylhits også når du ikke overfører musik til pcen.

Måske er du interesseret i ...