epson printer

Tre stærke tips til din printer

Printerblæk er rasende dyrt, så du kan spare masser af penge, jo længere du kan holde liv i blækpatronerne. Her får du tre tips, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dine printerpatroner.

1. september 2016

Tip 1: Motioner din printer Du bør aktivere din printer med et par udskrifter i ny og næ, hvis du vil have blækket til at række længere. Undersøgelser viser nemlig, at blæk kan tørre ud i patronerne, hvis du ikke bruger dem i længere perioder ad gangen.

Du behøver ikke printe flere sider, men en enkelt side med lidt tekst og farve om ugen kan sagtens spare dig for utidige blækkøb.

Tip 2: Brug den rigtige font Skrifttyper har afgørende betydning for, hvor mange sider du kan presse ud af dine blækpatroner. Du kan fx hente en særligt blæksparende font her, men du kan også vælge en standardfont, der ikke sluger for meget af dit blæk.

Garamond og Times New Roman er blandt de mest blæksparende, mens fonte som Verdana og Tahoma er blandt de typer, der har det største blækforbrug.

Tip 3: Udskriv udvalgte sider Der er ingen grund til at udskrive et tekstdokument på adskillige sider, hvis du blot skal bruge én af siderne. Vælg den side, du vil udskrive, og så slipper du for at tømme patronerne med ligegyldige udskrifter.

Hent artiklen, og læs vores stortest af alt-i-en printere

Måske er du interesseret i ...