Printerpatroner til din printer
Printerpatroner

Du kan ikke udskrive uden printerpatroner, men de kan koste dig særdeles dyrt.

© Shutterstock

Printerblæk: Spar på de dyre dråber

Blæk til printeren er en af de dyreste væskeformer på markedet, når du kigger på literprisen. Det kan derfor hurtigt blive en dyr fornøjelse, når du udskriver, men det er der råd for.

En billig printer kan hurtigt vise sig at være en dyr fornøjelse.

Printerens driftsomkostninger som blæk- og papirforbrug kan i værste fald udvikle sig til en enorm udgift, som du måske ikke tænker over, når du køber en printer.

Printerpatroner, blæk og papir er nemlig langt fra gratis. Tværtimod kan papir og blæk komme til at koste dig dyrt, og det er surt at skulle bruge sine hårdt tjente kroner på kontinuerligt at skifte blækpatroner.

Blæk til printeren er faktisk en af de dyreste væsker, du overhovedet kan købe. Ifølge den engelske forbrugerorganisation Which? er en liter printerblæk dyrere end en liter eksklusiv Dom Pérignon-champagne.

Men der findes heldigvis måder, du kan spare på blækket og i sidste ende spare en mindre formue.

LÆS OGSÅ: Sådan laver du store plakater med din printer

Billig printerblæk: Sådan sparer du penge

Blæk til printeren er dyrt, og derfor er det en god idé at spare på blækforbruget. Printerblæk kan du spare ved at bruge programmet CleverPrint, som også hjælper dig med at skrue ned for dit papirforbrug.

CleverPrint har flere smarte funktioner, der gør det muligt for dig at spare på de dyrebare printerpatroner. Fjern for eksempel alle unødvendige grafikker og billeder i udskriften med et enkelt klik. 

Printeren bruger således væsentligt mindre blæk ved kun at udskrive den nødvendige tekst.

Printerblæk kan du også spare på ved at bruge CleverPrints geniale blækbesparende udskrivningsfunktion. Bruger du denne funktion, udskriver programmet med halvt så meget blæk, som der normalt ville blive brugt. Udskriften vil stadig være let at tyde, men blækforbruget er halveret.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om printeren

Hent CleverPrint i Fordelszonen

CleverPrint hjælper dig med at spare på printerblæk, og programmet er rørende let at bruge. Du skal blot hente det i Fordelszonen, hvor det ligger til download til dig, der har abonnement på Komputer for alle.

Programmet koster normalt 300 kroner, men som abonnent får du det uden det koster dig en krone. Du skal blot registrere dig, når du har installeret programmet. 

Vi viser dig naturligvis, hvordan du registrerer dig, og hvordan du bruger CleverPrint til at spare på blæk til printeren.

CleverPrint og guiden til at bruge programmet kan du hente i Fordelszonen ved at følge dette link.

Er du ikke abonnent på Komputer for alle, kan du blive det ved at klikke her. 

Så får du både glæde af vores magasiner og adgang til alle vores gratis programmer, der ligger og venter på dig i Fordelszonen.

LÆS OGSÅ: Se vores tests af printere

Måske er du interesseret i ...