5_stortest_komdk_182014

Print trådløst fra pc og mobiltelefon

Vi har testet seks trådløse alt i én-printere, der kan kopiere, scanne og udskrive fra alle dine pc'er og mobile enheder på dit netværk.

10. december 2014

Skarpe udskrifter, billeder med naturlige farver og smarte trådløse funktioner. Det kan du få med en trådløs alt i én-printer, som du nemt tilslutter til dit trådløse netværk. Så kan du nemt udskrive fra alle hjemmets computere og mobile enheder, og fx også scanne dokumenter og billeder direkte til din smartphone eller tablet. Det er ikke bare nyttigt og smart, det er genialt.

Printeren kan du snildt gemme af vejen, så længe den har forbindelse til netværkets trådløse signal. For at få det optimale ud af udstyret med dine mobile enheder, kan du downloade og installere en gratis app, der passer til printer-mærket.

Der indgår både blæk- og laserprintere i testen, og alle er de udstyret med multifunktioner, så du kan bruge dem til at printe, scanne og kopiere. Læs om printernes fordele og ulemper, se hvilken model, der vinder - og bliv klogere på, hvilke fantastiske muligheder du får med en trådløs multifunktionsmaskine.

> Læs alt om printere her

Måske er du interesseret i ...