Mobilprinter
Miniprintere

Udskriv billeder uanset, hvor du er med en mobil printer.

© Canon

De bedste mobil-printere til at tage med på farten

Printere er ikke længere nogle store skrumler, gemt ad vejen i et trist kopirum. Her er tre af de bedste miniprintere, som du kan tage med på rejsen og printe dine billeder ud på.

Vi tager masser af billeder med mobiltelefonen, men for de fleste af os, kommer billederne kun sjældent fra mobilens kamerarulle og ud på papir.

Det er sikkert derfor, at flere producenter i dag laver miniprintere, som du kan forbinde trådløst til din mobiltelefon, så du let kan printe billeder direkte fra mobilen. 

En mobilprinter kobles typisk op til telefonen via Bluetooth eller WiFi, og så er det lidt forskelligt, hvilken teknologi, mobilprinteren bruger, når billedet printes. 

Her får du to mobilprintere og et kamera med indbygget printer, som vi har testet i Testzonen. 

Læs om printerne:

Udskriv en video med en miniprinter:

Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer

Går du nogensinde og ønsker, at du kunne printe en video eller GIF? Med Lifeprint foto- og videoprinter kan du komme overraskende tæt på. 

Det er en miniprinter, der kan printe små billeder ud på størrelse med et visitkort – cirka 5 x 7,5 cm. Hvis du derimod printer en video, kan du derefter holde din telefons kamera over billedet, og ved hjælp af Lifeprint-app’en se videoen på skærmen

Idéen er god, og når det hele virker, så er det faktisk et sjovt lille produkt.

Læs vores test af printeren i Testzonen her.

Mobilprinteren Lifeprint kan udskrive fra både iPhone og Android-telefoner.
Lifeprint

Mobilprinteren Lifeprint kan udskrive fra både iPhone og Android-telefoner.

© Lifeprint

Tag miniprinteren med i lommen:

HP Sprocket Plus

HP Sprocket Plus er en fotoprinter i så lille et format, at den kan være i en stor lomme. 

Moniprinteren kører på batteri og bruger papir, hvor farverne allerede er indlejret, til at udskrive dine fotos i formatet 58 x 87 mm. 

At det kan lade sig gøre at bygge den så kompakt skyldes papiret: Farverne dannes nemlig ved at opvarme et farvestof i papiret, så der er ikke brug for blækpatroner eller andre farvekilder.

HP Sprocket Plus skal installeres med den tilhørende app på en iPhone eller Android-telefon (den kan ikke bruges med en pc). En guide finder printeren via Bluetooth og gør den køreklar på et øjeblik. 

App’en kan finde fotos på telefonen, Facebook, Instagram og Google, ligesom man naturligvis kan tage nye billeder med telefonens kamera.

Læs vores test af printeren i Testzonen her.

I videoen herunder kan du se, hvordan HPs mobilprinter fungerer. 

HP Sprocket mobilprinter
HP Sprocket Plus

HP Sprocket Plus er ikke meget større end en stor mobiltelefon.

© HP

Printeren er indbygget i kameraet

Canon Zoemini C

Tag et billede, og vent nogle få sekunder, mens kameraet arbejder med en snurrende lyd. Så står du pludselig med et nyprintet farvefoto fra Zoemini C, Canons nye lommekamera med indbygget printer.

Zoemini C bruger en særlig type papir, hvor farverne allerede er indlejret og kaldes frem ved hjælp af varme. Derfor skal du blot lægge papirerne ind bag en klap på kameraets bagside. Der er plads til 10 af de små ark.

Det er et ekstremt brugervenligt kamera uden zoom eller finurlige indstilingsmuligheder. 

Du skal bare kigge gennem søgeren og trykke på udløserknappen, så går kameraet straks igang med at udskrive dit billede. Hele processen tager lidt under minut.

Læs vores test af kameraet i Testzonen her.

Canon laver i øvrigt også en decideret mobilprinter i Canon Zoemini-serien. Altså hvor du kan printe billeder direkte fra mobilen. Den kan du se nærmere på her.

Med Canons lommekamera kan du udskrive billedet, lige efter du har taget det.
Canon Zoemini C

Med Canons lommekamera kan du udskrive billedet, lige efter du har taget det.

© Canon

Måske er du interesseret i ...