få en gammel printer til at scanne

Hvordan får jeg min gamle printer til at scanne?

En læser har skrevet ind til vores Spørg os-forum, fordi han oplever problemer med at få sin ældre HP-printer fra 2006 til også at scanne. Se svaret fra vores eksperter her.

Spørgsmål?

Jeg har en alt i én-printer fra HP. Jeg købte den i 2006, og den har tidligere kunnet scanne fint – men nu virker det ikke længere. Er der en løsning på dette?

Svar!

Det lyder til, at du enten ikke har installeret driveren til printeren, eller at du ikke har den fulde driverpakke, der dækker alle printerens funktioner. I begge tilfælde er løsningen, at du skal ind på HP’s hjemmeside og finde den nyeste driver til din printer. 

hjemmesiden skal du blot skrive navnet på din printer. Så finder HP driveren til den, som du så skal downloade. 

Du skal dog være opmærksom på, at nogle meget gamle printere ikke har drivere til de nyeste styresystemer som Windows 10. Hvis det er tilfældet, er der ikke meget andet at gøre end at anskaffe en ny printer.

Du kan finde nye drivere til din HP-printer her.

> Læs meget mere om printere her

Sådan finder du den nyeste driver til din printer:

1. Følg dette link, og søg på din printers navn i søgefeltet. Din printer skulle nu vises i forslagene.

2. Når du kommer ind på siden, der omhandler din printer, skal du blot vælge Download på den nyeste driver til din printer og derefter dobbeltklikke på den. Din printer burde nu igen virke, som den skal.

Bliv klogere i vores debatforum

I Komputer for alles Spørg os-forum kan du læse andres it-relaterede spørgsmål og vores eksperters svar.

Hvis du abonnerer på bladet, kan du også selv logge ind stille spørgsmål til vores eksperter døgnet rundt, og måske endda få andre læseres erfaringer med tilsvarende problemer.

Lige nu kan du prøve et nummer af Komputer for alle og få adgang til både Spørg os-forum og Fordelszonen med over 300 sikre og gennemtestede programmer for kun 29 kroner. 

Måske er du interesseret i ...