Kopiblæk

3 grunde til at vælge kopiblæk - og 3 til at lade være

Det er ofte vanvittigt dyrt at fylde originalblæk på din printer, mens kopiblæk fås til under den halve pris. Bør du så nøjes med at anvende kopiblæk fremover? Det ser vi på her, hvor du får 3 gode argumenter for og 3 imod kopiblæk.

20. marts 2016

Du kan ofte spare mange penge ved at vælge kopiblæk fra fx inkclub.com som alternativ til de originale patroner fra fx Canon, HP, Dell, Epson og Samsung, men i nogle tilfælde er prisforskellen så lille, at vi anbefaler, at du fortsætter med de originale patroner.

Før du selv træffer den beslutning, skal du undersøge, hvad de originale patroner koster til netop din printer - og hvor billigt, du kan finde kopipatronerne. Vær opmærksom på, at der kan være et forskelligt antal milliliter i original og kopi.

Derudover skal du være opmærksom på, at det kan være et frygteligt svineri selv at fylde patroner op, ligesom det oftest annullerer garantien på din printer. Her har vi samlet 3 gode argumenter for og 3 argumenter mod at anvende kopiblæk. Valget er dit.

De 3 bedste grunde til at vælge kopiblæk: 1: Du kan vælge at købe kopiblæk i uoriginale patroner, så du bare skal skifte patroner og ikke selv fylde op. Her er penge at spare.

2: Du hjælper miljøet! Blækpatroner er lavet af plastik, og hver gang du fylder dine patroner op, sparer du miljøet for plastik-affald.

3: Du kan ofte spare 50 procent eller mere ved at vælge kopiblæk frem for originale patroner.

De 3 bedste grunde til at vælge originalblæk: 1: Du risikerer at miste garantien på din printer, så du ikke kan få den repareret, hvis den går i stykker, når du bruger kopiblæk.

2: Det kan være et værre svineri at fylde kopipatronerne op selv, hvis du ikke er meget forsigtig og bruger gamle aviser som underlag.

3: Hvis patronerne tørrer ud eller ikke virker, kan du returnere dem til butikken.

> Spar penge på dine print

Måske er du interesseret i ...