I Fordelszonen finder du alle afsnit i serien om Windows 11, og vi lægger løbende nye afsnit op. Du kan hente dem i PDF-format og gemme på din egen pc.
Windows 11:

I Fordelszonen finder du alle afsnit i serien om Windows 11, og vi lægger løbende nye afsnit op. Du kan hente dem i PDF-format og gemme på din egen pc.

Sådan bruger du Windows 11

Har du fået læst alle afsnit i vores store serie om Windows 11? Ellers kan du følge med i Fordelszonen, hvor vi har samlet alle afsnit til dig.

I Komputer for alle nummer 07/2022 begyndte vi en ny, stor serie om Windows 11, hvor vi med tiden vil komme hele vejen rundt om det nye styresystem.

I serien kan du både læse om de særkender, der gør Windows 11 specielt i forhold til tidligere udgaver af styresystemet - og om funktioner og programmer, der trods alt ligner sig selv.

Lær alt om Windows 11

I de første afsnit viser vi rundt i Windows 11's vigtigste dele - Skrivebordet, startmenuen, Låseskærmen og den helt redesignede indstillingsmenu. 

Vi viser også, hvordan du finder frem til og anvender de vigtigste indstillinger på din pc - uanset om de stadig findes i Kontrolpanel eller er flyttet over i de nye Indstillinger. 

Afsnit for afsnit lærer du alt om Windows 11's mange funktioner, programmer og de ting du kan bruge din pc til, når den er udstyret med Windows 11.

Følg alle afsnittene i Fordelszonen

Vi lægger løbende nye afsnit i Fordelszonen samtidig med at nye udgaver af Komputer for alle sendes på gaden - i øjeblikket finder du således de seneste seks afsnit af serien i Fordelszonen.

Hent alle afsnit i serien om Windows 11 i Fordelszonen her

Print eller gem afsnittene

Afsnittene i serien om Windows 11 ligger i Fordelszonen i PDF-format, som du enten kan hente og gemme på din egen pc - eller udskrive på din printer, hvis du vil samle dit eget Windows 11-hæfte.

Du kan også læse det seneste afsnit i serien - afsnit seks - i Komputer for alle 12/2022, som er på gaden nu.

Måske er du interesseret i ...