WINDOWS-FEJL: Problemer med at hente opdateringer i Windows er så udbredte, at man stadig hænger fast i ældre udgaver af Windows 10 og 11.

WINDOWS-FEJL: Problemer med at hente opdateringer i Windows er så udbredte, at mange stadig hænger fast i ældre udgaver af Windows 10 og 11.

Reparér Windows Update, så du kan opdatere pc'en

Har du også problemer med at hente opdateringer i Windows 10 eller 11? Her viser vi, hvordan du nemt selv løser fejlen.

Hvis man skulle lave en kåring af de mest udbredte og irriterende fejl, som kan opstå i Windows, vil diverse problemer med opdateringstjenesten Windows Update stå helt øverst.

Der findes næppe én enkelt funktion i Windows, der som Windows Update konstant giver anledning til løftede skuldre og nedadvendte mundvige.

Du kan ikke opdatere til nyeste Windows

Når Windows Update går i stå, ofte fordi en enkelt opdatering sidder fast i køen, betyder det ofte, at alle ventende opdateringer også går i stå.

Dermed vil du heller ikke få lov at hente de store funktionsopdateringer til styresystemet, før proppen i opdateringskøen er effektivt fjernet. 

Det betyder, at du vil hænge fast i en ældre udgave af Windows, hvor din pc ikke har fået de vigtige sikkerhedsrettelser.

Løs nemt problemet i Windows

I Windows 10 og 11's indstillinger finder du glimrende fejlfindingsværktøjer, som i langt de fleste tilfælde er i stand til at løse problemerne for dig.

Det gælder både problemer med Windows Update og fejl i andre af delene i Windows.

Sådan gør du

  1. Åbn Indstillinger på pc'en ved at højreklikke på startknappen og vælge Indstillinger.
  2. Klik på System.
  3. Vælg punktet Foretag fejlfinding.
  4. Klik nu på Kør ud for Windows Update.

I langt de fleste tilfælde vil Windows nu automatisk rette alle fejl i opdateringstjenesten og fjerne proppen, der forhindrer dig i at opdatere din pc.

Inde i Indstillinger finder du masser af værktøjer til at fejlfinde problemer i Windows. Når det gælder fejl i Windows Update skal du klikke på Kør ud for Windows Update i oversigten.

Løs 50 andre pc-problemer

I Komputer for alle 13/2022, som er på gaden nu, viser vi hvordan du selv nemt kan løse 50 andre udbredte problemer på din pc. 

> Du kan også læse artiklen i Fordelszonen, hvor du også finder alle de værktøjer, du får brug for, når du skal løse pc-problemerne.

Måske er du interesseret i ...