Nyt lydstyrkepanel i Windows 11.
Nyt lydstyrkepanel i Windows 11:

Sådan kommer det til at se ud, når du skruer op for lyden med tastaturet i Windows 11.

© Microsoft

Microsoft giver Windows 11-paneler nyt look

Indikatorerne for lyd- og lysstyrke får et helt nyt look i Windows 11, som passer bedre til det nye styresystems grundlæggende design.

20. januar 2022 af Martin Lorentsen

Når man tager et kig på udseendet i Windows 11, er det tydeligt, at stilen er en anden end Windows 10. 

Farverne og formerne er nemlig for det meste anderledes og moderniseret i forhold til Windows 10, men ét punkt ligner sig selv.

Panelerne, der angiver lydstyrke og lysstyrke er de samme, som vi har stirret på i over et årti, og selvom det måske ikke hører til de vigtigste områder at modernisere, er det ikke desto det, Microsoft er i færd med netop nu.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste nyheder i Windows 11

Nyt udseende til paneler i Windows 11

Når du skruer op ned for lyd- eller lysstyrken eller aktiverer og deaktiverer flytilstand eller lignende med specialtasterne på dit tastatur, vil du snart se helt nye betjeningspaneler.

De nye paneler vil som noget nyt først og fremmest dukke op nederst i midten af skærmen i stedet for i øverste venstre hjørne.

Lydstyrke i Windows
Lydstyrke i Windows:

I mange år har det set ud som her, når der skrues op og ned for lydsstyrken med tastaturet i Windows. Det kommer snart til at ændre sig i Windows 11.

© Komputer for alle


For det andet kommer panelernes udseende til at matche den skrivebordsbaggrund, der er valgt i Windows 11. Styresystemets lysstyrke vil også matche med panelerne, så de bliver mere behagelige at se på.

LÆS OGSÅ: Snart kan du styre Windows med stemmen

Nye paneler i testfase

I øjeblikket er de nye paneler for lyd- og lysstyrke med mere ved at blive testet. Så du må vente lidt endnu, hvis du har en pc med Windows 11.

Det vides endnu ikke, hvornår de nye paneler bliver implementeret for alle i Windows 11. Microsoft har tidligere sendt mindre omfattende ændringer som disse ud gennem små opdateringer til Windows.

Hvis ikke de sendes ud i mindre opdateringer, er det ikke usandsynligt, at Windows 11-brugere må vente til, at det nye styresystem får sin første store opdatering til version 22H2, som forventes at blive udgivet senere i år.

Du kan læse mere om de nye paneler samt andre kommende smånyheder i dette blogopslag fra Microsoft.

LÆS OGSÅ: Windows 11: Indret proceslinjen med gode systemgenveje

Måske er du interesseret i ...