få windows stifinder i sort

Windows Stifinder går helt i sort

Selvom du først lige har fået den seneste store opdatering af Windows 10, er der allerede en ny på vej. I opdateringen Windows 10 April 2018 Update skal du vænne dig til de mørke farver.

Store dele af Windows 10 er baseret på forslag fra frivillige, der henter kommende Windows-versioner i Microsofts Insider Program. 

Det viser sig nu, at mange af de frivillige længe har næret et stort ønske om at kunne vælge et mørkt farvetema i Windows, så både apps, styresystem og programmer som Windows Stifinder fx bliver helt sort.

Det ønske går snart i opfyldelse, for Microsoft har netop fortalt på firmaets blog, at muligheden vil være at finde i næste udgave af Windows 10, som lander på din pc til efteråret. Derefter vil du kunne vælge de mørke farver ved at højreklikke på Skrivebordet, vælge Personlige indstillinger og Farver.

De mørke farver kan være en gevinst for folk med svagt syn, ligesom det faktisk sparer på strømmen, at der ikke skal sendes helt så meget lys ud gennem skærmens pixels.

> Få flere tips og tricks til Windows 10 her

Kom med i Microsoft Insider Program

Du kan selv blive en del af Windows Insider ved at åbne Indstillinger fra startmenuen i Windows 10, vælge Opdatering og sikkerhed og klikke på Windows Insider Program i menuen til venstre. 

Vær dog opmærksom på, at nogle nye funktioner endnu ikke er helt stabile.

Er du helt vild med de mørke farver, anbefaler vi også hjemmesiden Blackle, der søger i Google med en sort baggrund.

Hold dig løbende opdateret på Windows 10

Vil du holde dig opdateret på de nyeste funktioner i Windows 10, de bedste tilføjelsesprogrammer samt tips og tricks til at blive mere effektiv i Windows 10, kan du få magasinet Komputer for alle leveret til døren.

Så får du også med det samme adgang til det aflåste univers Fordelszonen, hvor du som abonnent får adgang til mere en 300 sikre og gennemtestede programmer til din computer - ledsaget af grundige trin-for-trin-guider på dansk, så du let kommer i gang med programmerne.


Måske er du interesseret i ...