Nyheder og interesser er en ny funktion i Windows
Nyhedstjeneste

Med den nye opdatering til Windows 10 har du måske også fået Microsofts nyhedstjeneste, som er placeret på Proceslinjen til højre. 

Slå den nye nyhedsbjælke fra i Windows 10

Den nye, store opdatering til Windows 10 rummer for nogle en helt ny nyhedsbjælke, der giver dig nyheder, vejrudsigt og andre oplysninger på Skrivebordet. Her viser vi, hvordan du slår funktionen fra, hvis du foretrækker Windows, som det var.

Som du kunne læse her på Komputer for alle i sidste uge er den nye, store funktionsopdatering til Windows 10 endelig klar.

Opdateringen er en af to halvårlige funktionsopdateringer til styresystemet og bærer navnet 21H1.

> Læs mere om tidligere opdateringer og nye funktioner i af Windows 10 her

Kun få nye funktioner i 21H1

Som vi tidligere har berettet, rummer 21H1-opdateringen kun forholdsvist få nye, synlige funktioner til Windows 10 - i modsætning til den opdatering, din pc får til efteråret, og som skulle medføre ret omfattende visuelle og funktionsmæssige ændringer af Windows 10.

En af de få nye funktioner i 21H1 er nyhedsbarren, som er placeret på Proceslinjen, og som åbner et vindue på Skrivebordet, når du klikker på den. 

Det er dog ikke alle, der har fået Nyheder og interesser-bjælken sammen med 21H1, da Microsoft sender den ud til alverdens pc'er i etaper. Læs mere her.

Har du ikke allerede fået den på din pc sammen med 21H1, får du den snart i en almindelig, løbende opdatering til Windows 10.

Den nye nyheds- og interesse-bar giver dig nyheder, vejrudsigt, aktiekurser, trafikopdateringer og andet - direkte fra Proceslinjen.
Nyheder og interesser i Windows

Den nye nyheds- og interesse-bar giver dig nyheder, vejrudsigt, aktiekurser, trafikopdateringer og andet - direkte fra Proceslinjen.

Nemt at slå funktionen fra

Hvis du ikke ønsker denne nye distraktion, når du arbejder på din pc, er det dog heldigvis nemt at slå nyhedsbjælken fra igen. 

Det gør du ved at højreklikke et frit sted på Proceslinjen. Rul nu op til Nyheder og interesser og vælg muligheden Slå fra.

Det er let at deaktivere funktionen Nyheder og Interesser i Windows 10
Deaktiver

Hvis du vil slå den nye funktion fra, skal du højreklikke et frit sted på Proceslinjen, rulle op til Nyheder og interesser og vælge Slå fra. Her er det vist i en engelsk udgave af Windows 10.

Du kan nemt fortryde dit valg

Hvis du senere fortryder og vil have funktionen tilbage, er det ligeså enkelt.

Højreklik blot igen et frit sted på Proceslinjen og rul op til Nyheder og interesser. Vælg denne gang Vis ikon og tekst.

Nu er knappen tilbage på Proceslinjen, og når du klikker på den, vises de seneste nyheder og andre informationer. 

Måske er du interesseret i ...