Skift farvetema i Windows 10

Windows 10's standardfarver kan i længden blive kedelige, men det er heldigvis nemt at skifte dem.

© Shutterstock

Sådan skifter du farve på startmenuen i Windows 10

Den blå standardfarve i Windows er pæn og neutral, men den kan også blive en tand for kedelig. Du kan give styresystemet et friskt design med et farveskift - her viser vi, hvordan du klarer det.

Den mørkeblå standardfarve i Windows 10 kan i længden blive noget kedelig. 

Med et farveskift kan du hurtigt pifte styresystemets udtryk op, og det er faktisk ganske simpelt at klare netop dette.

Under Indstillinger kan du skifte farve, farvelægge din proceslinje, skifte baggrundsbillede og meget mere, så du får et langt mere personligt udtryk. 

Her viser vi, hvordan du justerer på farverne.

Sådan skifter du farvetema i Windows 10

Åbn startmenuen, klik på tandhjulet i nederste venstre hjørne for at åbne Indstillinger og klik herefter på Personlig tilpasning.

I venstre spalte klikker du på Farver, og nu har du en hel pallette af farver, som du kan vælge imellem. Finder du ikke den rette farve, kan du blande din egen ved at klikke på Brugerdefineret farve

Du kan tilføje farver til startmenu og proceslinje ved at sætte flueben ud for Start, proceslinje og handlingscenter, og så kan du tilføje farven til programvinduers titellinje ved at sætte hak ud for Titellinjer.

Hvis du vil skifte baggrundsbillede, klikker du på Baggrund i menuen til venstre. Her kan du vælge enkelte billeder, skiftende billeder i form af et slideshow eller én farve til hele baggrunden.

> Få flere tips og tricks til Windows 10 her 

Måske er du interesseret i ...