Din Telefon får nu flere funktioner, så meddelelser fra dine apps dukker op i Windows 10's Handlingscenter.

© Microsoft

Nu kan du få telefon-beskeder i Windows 10

Meddelelser fra alle dine apps dukker ikke længere kun op på telefonskærmen – nu kan du også se dem i Windows Handlingscenter, hvis du bruger programmet Din Telefon.

Du behøver ikke længere fiske telefonen op af lommen, når den brummer, og du skal se, om hvilken af dine apps der sender en besked. 

I hvert fald ikke når du sidder ved en computer med Windows 10.

Med programmet Din Telefon kan du nemlig knytte din Android-telefon til styreystemet, og nu se de såkaldte push-beskeder fra Facebook, Instagram eller en helt tredje app på din computerskærm.

Kræver ny app til din pc

Funktionen har været klar på affyringsrampen i et stykke tid, og nu lancerer Microsoft den altså endeligt med en opdatering til app'en, som du henter i app-butikker Microsoft Store. 

Det er altså ikke nok blot at bruge den udgave af Din Telefon, som følger med Windows, og som ligger under indstillinger.

> Du kan hente Din Telefon til din computer her.

Telefon og Windows smelter sammen

Samtlige meddelelser fra dine apps vil dukke op i små sorte bjælker i computerskærmens nederste højre hjørne, og så vil du kunne se en historik over meddelelser ved at åbne Handlingscenteret i Windows (det gør du med et klik på besked-ikonet yderst til højre på proceslinjen).

Den nye tilføjelse til Din Telefon er blot en af flere, som Microsoft igennem de seneste måneder har lanceret. Siden funktionens debut i foråret 2018 er det blevet muligt at afsende sms-beskeder fra computer og få adgang til telefonens fotoalbum.

Du kan desuden inden for det kommende år se frem til en ny funktion, hvor det er muligt at fjernstyre din telefon gennem Windows og Din Telefon. Skærmbilledet fra telefonen bliver nemlig spejlet på computerskærmen, hvor du kan bruge din mus til at benytte samtlige apps på telefonen.

Læs meget mere om de nyeste Windows-funktioner her

Måske er du interesseret i ...