Gratis opgradering fra Windows 10 S

Microsoft lader brugere opgradere Windows 10 S gratis

Hvis du har købt en computer med Windows 10 S, kan du snart opgradere til den normale version af Windows 10 helt gratis. Læs mere om ændringen her.

Nu er der gode nyheder til dig, dig har købt en computer med Windows 10 S, men som ikke er tilfreds med systemets begrænsninger. Snart kan du nemlig gratis opgradere styresystemet til den normale version af Windows 10. Det skriver Microsoft i en ny blog om styresystemet.

Windows 10 S blev introduceret sidste år. Det er en version af Windows, der kun kan bruge verificerede apps fra Microsoft Store. Det giver – ifølge Microsoft – pc’en bedre ydelse og batteriliv. Til gengæld kan du ikke bruge programmer, som ikke findes på diverse hjemmesider på nettet eller på Komputer for alles Fordelszone.

Det betyder, at der er mange sikkerhedsprogrammer og andre nyttige programmer, som du ikke kan bruge i Windows 10 S. Nu vil Microsoft dog lade dig opgradere gratis til det normale Windows 10, hvis du ønsker det. 

> Læs alt om Windows 10 her

Windows 10 i S Mode

Fra den næste opdatering af Windows 10 vil Windows 10 S skifte navn. Det vil i stedet hedde Windows 10 i ”S Mode” – altså i S-tilstand. Styresystemet vil dog fungere på præcis samme måde. Ifølge Microsoft er det en ændring, der sker, fordi brugerne var forvirrede over navngivningen af Windows 10 S.

Hvordan brugerne skal blive mindre forvirrede, nu hvor det hedder Windows 10 i S Mode, melder Microsofts blog intet om.

Prøv 1 nummer af Komputer for alle og fuld adgang til Fordelszonens mere end 300 programmer for kun 29 kroner. Læs mere her. 

Måske er du interesseret i ...