5 produktnøgler komdk 072016

Find produktnøglen til Windows 10

Nu kan du let finde de skjulte produktnøgler til Windows og Office, som skal bruges, hvis du vil geninstallere programmerne. Det er især praktisk, hvis du har opgraderet til den gratis Windows 10 fra en tidligere Windows-udgave og dermed ikke har produktnøglen liggende.

3. maj 2016

Når du installerer Microsofts programmer Office og Windows, skal du under installationen indtaste en produktnøgle på 25 tegn adskilt af bindestreger. Produktnøglen følger med i boksen, når du køber Office-pakken, og står typisk på et klistermærke i bunden af en ny bærbar, hvor der følger en udgave af Windows med.

Sådan bruger du ProduKey Hvis du senere vil geninstallere et af disse programmer, skal du altså bruge denne produktnøgle, og har du mistet den, må du pænt købe en ny Office-pakke. Det kan du nemt undgå ved at bruge programmet ProduKey, som ligger i Komputer for alles Fordelszone. Straks du åbner ProduKey vises produktnøglerne for din installerede Windows og eventuelt din Office-pakke. Nu kan du gemme eller udskrive nøglen, så du har den parat, når du vil installere Office eller Windows igen.

Læs mere om ProduKey Læs i denne artikel, hvordan du bruger det smarte program.

> Hent ProduKey her

Måske er du interesseret i ...