win 10 internet explorer

De første 3 ting du skal gøre i Windows 10

Når du er skiftet til Windows 10, er der tre ting, du bør gøre, før du går i gang med arbejdet. Det vil spare dig besvær sidenhen.

10. februar 2016

Der er al mulig grund til, at du bliver glad for Windows 10. Du tager let dine programmer og filer med over til det nye system, og du er i gang på minutter.

Der er kun få ting, der vil ærgre dig. Her viser vi, hvordan du slip af med tre af disse ting med det samme:

1. Slå indekseringen til De første uger efter, du har installeret styresystemet, kan du opleve problemer, når du søger efter ting på din pc. Det skyldes at Windows 10 ikke indekserer alle dine filer. Gå derfor i søgefeltet, skrive "Indekseringsindstillinger", klik på linket og tilføj fx hele dit C-drev til listen af placeringen, der skal indekseres.

2. Find en anden browser end Microsoft Edge Søg efter "Internet Explorer" via forstørrelses-glasset. Dobbeltklik på programmet. Højreklik nu på ikonet, og vælg "Fastgør til Proceslinjen". Eller gå på nettet og hent Firefox eller Chrome.

3. Slå Wi-Fi-deling fra Som udgangspunkt er systemet sat til at dele dit Wi-FI med omgivelserne. Vælg "Indstillinger" fulgt af "Netværk og Internet". Vælg "Wi-Fi" og rul ned og vælg "Administrer Wi-fi-indstillinger". Fjern nu de tre flueben under "For de netværk, jeg vælger, del dem med".

>Alt om Windows 10 kan du finde her

Måske er du interesseret i ...