Repair_komdk_132012

Ryd op i Windows

Får du kryptiske fejlmeddelelser, når du starter Windows, eller er pc’en ikke så kvik, som den har været, så trænger du til en grundig oprydning i Registreringsdatabasen.

I artiklen kan du læse meget mere om, hvordan du rydder op i Registreringsdatabasen.

Den såkaldte Registreringsdatabase rummer tusindvis og atter tusindvis af henvisninger til installerede programmer, indstillinger i Windows og placeringer af filer. Det er den opskriftsbog, som Windows kigger i, hver gang du tænder pc’en eller ændrer på en indstilling. Uden den har du intet styresystem.

Men desværre opstår der med tiden fejl og defekter i Registreringsdatabasens mange tusinde poster – ofte som følge af, at du har afinstalleret programmer, der så glemmer at fjerne deres henvisninger fra databasen. Det betyder, at Windows leder forgæves efter filer, som ikke længere eksisterer, eller forsøger at ændre indstillinger for programmer, som du for længst har fjernet fra pc’en.

De mange fejl, som efterhånden opstår i databasen, kan også have indvirkning på computerens hastighed, fordi Windows bruger tid på at lede efter ting, der ikke eksisterer. Med programmet Glarysoft Registry Repair kan du give Registreringsdatabasen et grundigt eftersyn og få fjernet de ugyldige henvisninger. Det tager kun ganske få minutter for programmet at feje gennem tusindvis af registreringer.

Hent Glarysoft Registry Repair her

Måske er du interesseret i ...