Logitech MX Ergo

Denne ergonomiske mus fra Logitech er netop landet hos vores test-redaktør. 

© Logitech

Det tester vi lige nu: Mus med indbygget trackball

Den særeste ting, vi har i testlaboratoriet på redaktionen lige nu, er denne store mus med indbygget trackball fra Logitech.

9. november 2017 af Morten Skeldal Østergaard

Hver uge dukker der nye, spændende produkter op på testredaktørens bord. Computere, skærme, højtalere og andre gadgets, som vi tester til bladet og til Testzonen.

Her ser vi nærmere på et af de produkter i testlaboratoriet, som ved første øjekast fik os trække på smilebåndet, nemlig Logitech MX Ergo. 

Trackballs var meget udbredte redskaber til at styre pc'en i 1990'erne, men siden da har de mest været forbeholdt folk med arbejde i den grafiske branche.

Logitech MX Ergo har samlet trackball og mus i skøn forening. Vi fik os et billigt grin på redaktionen, da vi pakkede den ud af kassen, for køn er den ikke lige frem med sit skæve, mærkværdige design.

Logitech MX Ergo vinder ved nærmere bekendtskab

Heldigvis ser MX Ergo ud til at være et af den slags produkter, der vinder ved nærmere bekendtskab. 

Vores testperson har i hvert fald indtil videre været godt tilfreds med muligheden for at skifte mellem to forskellige måder at styre musemarkøren på.

Vi er spændte på hans endelige dom, der lander inden længe i Testzonen på nettet og i den trykte udgave af Komputer for alle.

Logitech MX Ergo
Logitech MX Ergo

Køn er den muligvis ikke, men de første indtryk af Logitech MX Ergo er ganske lovende. 

Måske er du interesseret i ...