Tag højtalerne om halsen

LG’s nyeste påfund giver dig surround sound lige under ørerne.

4. januar 2017 af Mikkel Jacobsen

I denne uge løber den store elektronikmesse Consumer Electronics Show af stablen i Las Vegas, og der bliver lanceret mange nye, spændende og spøjse produkter, som kommer til at ramme butikshylderne i løbet af det kommende år.

Et af de nye produkter er LG Tone Studio, som er fire højtalere sat sammen i en form for bøjle, man tager rundt om halsen, og placeringen af højtalerne giver en simuleret surround sound-lyd. Bøjlen forbindes via Bluetooth til mobiltelefon eller tablet, og skal blot bruge en app for at fungere sammen med musik og film.

Det ligner en tosset idé, men ifølge deltagere på messen i Las Vegas i disse dage, fungerer LG Tone Studio faktisk rigtig godt. Nyhedssiden Engadget beretter, at lydniveauet er overbevisende, og at surround sound-lyden fungerer, som den skal.

Indbyggede hovedtelefoner Heldigvis har bøjlen også indbyggede hovedtelefoner, som kan trækkes ud og stikkes i ørerne, hvis man befinder sig i en situation, hvor det er upassende at spille lyden direkte fra højttalerne. Så slipper man også for at være den dér irriterende type i bussen.

LG har ikke offentliggjort en pris, men regner med at Tone Studio kommer på markedet til marts.

> Læs mere om: Elektronikmessen CES 2017 i Las Vegas

Måske er du interesseret i ...