Skab et fantastisk lydsystem med Sonos og WiFi

Er du også afhængig af god musik, fantastisk filmlyd og fængende podcasts? Så kan det være en stor fordel at skabe et online lydsystem med Sonos højtalere. På den måde kan du styre lyden i hele boligen ved hjælp af ét simpelt system.

15. november 2022 af Annoncør

I dag findes der fantastiske muligheder for at nyde høresansen og alt, hvad den har at byde på. Du kan lytte til nyhederne i radioen i alle boligens rum på én gang, du kan afspille musik i haven, og du kan nyde uovertruffen surroundsound til film og TV. Det hele bliver nemmere med et smart, online lydsystem, hvor du kan styre lyden fra samtlige rum.

Lyt til livet med Sonos højtalere

Slå ørerne ud og lyt til livet! Det kan du gøre med en Sonos højtaler fra Coolshop. Coolshop er en 100% danskejet familievirksomhed, som tilbyder et hav af skønne Sonos højtalere i deres webshop. På den måde kan du nemt få et øredøvende godt lydsystem i hus – billigt, hurtigt og med gratis fragt.

Sonos tilbyder et meget simpelt, og utrolig populært, system. Ved hjælp af dit internet og Sonos’ app kan du tilpasse lyden til præcis dit behov. Eksempelvis kan du:

  • Gruppére dine højtalere og synkronisere afspilningen
  • Browse musik, podcasts, radio og lydbøger
  • Streame musik og TV
  • Justere lydstyrken
  • Indstille alarmer

På den måde bliver det nemt at lytte til livet – i stuen såvel som i haven, køkkenet, soveværelset og i badet. Og det lyder godt, for lyden er nemlig fintunet af Oscar- og Grammy-vindende producere, lydkunstnere og mixere.

Sådan kommer du i gang med dit lydsystem

Det er ikke svært at få fantastisk lyd i boligen, og det kræver heller ikke ret meget. Det eneste du skal bruge, er Sonos højtalere, en strømkilde (så dine højttalere kan sættes i stykket), WiFi-forbindelse (så du kan tilslutte dine højtalere trådløst) og Sonos-appen (så du kan opsætte og bestyre systemet).

Første gang du skal konfigurere dit Sonos-system, skal du installere Sonos-appen på enten din telefon eller tablet. Når appen er installeret, bliver du guidet til opsætningen af dine højtalere. Ét for ét får du opsat og opdateret dine produkter, så du kan komme godt i gang med lydoplevelsen.

Hernæst kan du komme i gang med alt det sjove lige fra at mixe og matche højtalere i de forskellige rum til at bygge surroundsoundsystemer til filmhyggen. Din bolig vil ikke være det samme bagefter.

Køb dine højtalere i en cool shop

Du kan med fordel indkøbe dine Sonos højtalere hos den danske virksomhed, Coolshop. Coolshop er startet af to brøde med store visioner og en evne til at holde det simpelt. I firmaet går man op i lave priser, hurtig og gratis levering, ærlig service og kommunikation, samt tryghed blandt kunderne.

Det er simpel shopping på nettet, og det danner et godt udgangspunkt for dit simple og vellydende lydsystem. God shopping og god lytter! 

Måske er du interesseret i ...