Beep

Ny musik på gamle højtalere

Ny mobil enhed lader dig afspille musik fra din smartphone på dine egne højtalere, ved hjælp af Wi-Fi-netværk.

Den lille dims, kaldet Beep, kan tilsluttes enhver højtaler, der har standard lydindgange (AUX, optisk- eller RCA indgang). Når du har sat stikket i højtaleren, skal du hente firmaets app og oprette forbindelse over dit Wi-Fi-netværk. Nu kan du trådløst afspille al den musik, du har liggende på din telefon.

Med den lille enhed har du også muligheden for at tilslutte flere forskellige telefoner, så hvis nogen du kender, vil afspille musik fra deres telefon, kan det nemt lade sig gøre. Hver Beep-enhed fungerer kun med den højtaler, du har tilsluttet, men hvis du har flere højtalere og en Beep tilsluttet til hver, kan de synkroniseres. Du kan altså styre alle højtalere i huset fra din telefon og spille forskellig musik i hvert rum.

Beep sender de første enheder afsted til efteråret med en pris på 577 kroner. Indtil videre kan de kun forudbestilles, hvis man bor i USA, men mon ikke der også snart bliver åbnet op for det europæiske marked.

Firmaet håber i fremtiden at kunne sælge deres Wi-Fi-teknologi til højtalerfirmaer, der kan bygge det ind i deres produkter.

Måske er du interesseret i ...