DiskBoss giver dig et hurtigt overblik over harddiskens indhold.

DiskBoss giver dig et hurtigt overblik over harddiskens indhold.

Få mere plads på harddisken

Hvis pc'en er ved at løbe tør for plads, kan det være svært at finde ud af præcis hvad, det er, der ligger og fylder. Dét problem løser programmet DiskBoss.

19. december 2017 af Morten Skeldal Østergaard

Er det billeder, programmer eller videoklip, der har slugt så meget plads på din harddisk, at du er ved at løbe tør for plads, og er det mon derfor, at din pc er begyndt at virke langsommere?

Windows giver kun begrænsede muligheder for at holde øje med, hvad det er, der ligger og fylder op på harddisken, men heldigvis står det lille program DiskBoss klar til at give dig det stor overblik.

Programmet finder de største filer der fylder

DiskBoss kan hurtigt finde de største filer på harddisken. Du kan endda nemt se, præcis hvilken slags filer der er den største synder, så du fx kan slette nogle af de store videoklip, der ligger og fylder, men som du allerede har kopieret til en ekstern harddisk, eller som du måske bare ikke længere har brug for.

Som abonnent på Komputer for alle, kan du gratis hente DiskBoss i vores Fordelszone

Her finder du også en grundig guide til at bruge programmet, ligesom du kan læse meget mere  om mulighederne i DiskBoss i det aktuelle nummer af Komputer for alle. 

Få overblik over harddisken

DiskBoss er et program med mange funktioner. I bladet hjælper vi dig med at finde de store filer rundt omkring på harddisken, så du kan slette dem og dermed forvandle dem til ledig plads. 

Hvis du tegner abonnement nu, kan du læse artiklen og de seneste 10 numre af bladet med det samme på dine mobil eller tablet med app'en Wype.

Du får også adgang til vores Fordelszone som indeholder mere end 300 gode og sikre programmer til din computer. 

Måske er du interesseret i ...